O nama

O nama

Piperski D.O.O. je kompanija osnovana 2004. sa sedištem u Beogradu. Specijalizovani smo za RF zaštitu magnetnih rezonanci, što uključuje projektovanje, proizvodnju svih zasebnih komponenti i kompletnu konstrukciju i instalaciju Faradejevih kaveza (RF Kabina). Svako izvođenje radova kao i proizvodnja zasebnih delova se radi po tehničkim specifikacijama proizvođača MRI. Do sada smo realizovali preko 80 saradnji u 30 zemalja sveta sa 5 različitih MRI proizvođača.

MRI tehnički crtež kabine
MRI tehnički crtež polja

Proces

Način izrade kome pristupamo podrazumeva adaptabilnu instalaciju Faradejevog kaveza, odnosno prilagođavanje čak i netipičnim prostorima. Nakon procene i projektovanja materijali od ključne važnosti se naručuju direktno od proizvođača sirovina (bakar, drvo, ramovi). Sve pojedinačne komponente (vrata, prozor, filteri, talasovodi) se izrađuju od početka u našim radionicama. Garancija koju pružamo na realizovane poslove je 2 godine.

Proces

Način izrade kome pristupamo podrazumeva adaptabilnu instalaciju Faradejevog kaveza, odnosno prilagođavanje čak i netipičnim prostorima. Nakon procene i projektovanja materijali od ključne važnosti se naručuju direktno od proizvođača sirovina (bakar, drvo, ramovi). Sve pojedinačne komponente (vrata, prozor, filteri, talasovodi) se izrađuju od početka u našim radionicama, kako bismo bili sigurni u njihov kvalitet. Garancija koju pružamo na realizovane poslove je 2 godine.

MRI tehnički crtež polja

Više detalja o proizvodima možete videti na stranici Proizvodi

Kontaktirajte nas za sva ostala pitanja